SOCIAL MEDIA

“Dé ideale marketing- en communicatietool om uw doelgroep te bereiken en te activeren”

Dé ideale marketing- en communicatietool om uw doelgroep te bereiken en te activeren. Social media maakt het mogelijk interactief te communiceren met uw doelgroep. Zo kan een bezoeker van uw social media kanaal zoals: Facebook, Linkedin, Twitter of Youtube gemakkelijk contact met u opnemen, een chatgesprek starten, informatie aanvragen etc. De populariteit op social media bepaald voor een groot gedeelte uw online succes en zorgt voor een snel groeiende naamsbekendheid van uw bedrijf, dienst of product.

NR Communicatie & EventsSteeds meer mensen gebruiken de kracht van social media als Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+. Met deze belangrijke communicatiemiddelen delen inmiddels miljoenen mensen hun foto’s, filmpjes en meningen of ervaringen. Pakkende meningen, mooie ervaringen, maar ook schokkende foto’s verspreiden zich dikwijls als een razendsnelle ‘viral’ olievlek rond de wereld. Bedrijven springen hier steeds meer op in en gebruiken social media om hun product of dienst onder de aandacht te brengen.

Wilt u weten wat social media voor uw bedrijf kan doen? NR Communicatie & Events legt u uit welke sociale netwerken er zijn en helpt u deze netwerken effectief inzetten. Met een op uw bedrijf aangepaste social media strategie, bereikt u uw doelgroep en vergroot u deze in korte tijd.

Een goed social media beleid zorgt er voor dat uw (aspirant) klanten op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Het rendement van Social media uitingen zijn eenvoudig te monitoren. Doordat bezoekers van uw social media kanalen zich gemakkelijk bij u kunnen aansluiten ontstaat er snel een grote online community.

Door middel van visueel aantrekkelijke en up-to-date social media uitingen kunt u gemakkelijk uw online community/ doelgroep activeren. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld meer websitebezoeken genereren of mensen aansporen contact met uw bedrijf op te nemen.

Social Media is dus in veel gevallen een onmisbare schakel in uw marketingstrategie en zal in veel gevallen deel uitmaken van de marketingmix.

  • Relatief goedkoop
  • Goed te monitoren
  • Interactief
  • Grote spreiding
  • Positief voor de Google ranking van uw website

Social media workshop / training

NR Communicatie & Events geeft advies en workshops/trainingen over het gebruik van social media en het optimaliseren en integreren van uw social media keuze. U leert bijvoorbeeld oprecht uw personal brand uitstralen via social media om het vertrouwen van uw doelgroep te versterken. U legt contact met opdrachtgevers en klanten op een laagdrempelige manier zonder dure reclamecampagnes te gebruiken. U krijgt op een heldere en persoonlijke manier handvatten die u direct in de praktijk kunt brengen.

Meer informatie?

Wij kunnen u helpen uw onderneming (beter) zichtbaar te maken op verschillende social media kanalen. Zou u eens met NR Communicatie & Events om de tafel willen zitten om vrijblijvend over uw wensen en ideeën te praten?  Neem dan contact op.