SPREKER, PRESENTATOR & MOTIVATOR

“Als Nazima spreekt kun je niets anders dan geboeid naar haar luisteren. Met haar stem en sprankelende persoonlijkheid brengt zij zoveel positieve energie mee. Zij leeft zich goed in, is intelligent en creëert een waardevolle bijdrage aan ieder event.”

Nazima is in te zetten als spreker/presentator/gastspreker. Door haar inlevingsvermogen leeft zij zich goed in en geeft met passie een positieve draai aan uw event.

Presentatie van de genomineerden bij de EZVN Awards 2016

Een avond waarop men gemoedelijk kon netwerken en de genomineerden elkaar en de aanwezigen persoonlijk leerden kennen. Dank aan de organisatie van EZVN voor deze avond. Wij kregen er positieve energie van!

Nazima Ramdin gaf samen met Harold Robles tijdens het gala van EZVN als goodwill ambassadeur een toelichting over het Charity project. Het project biedt VMBO-studenten bliksemstages en nodigt het bedrijfsleven uit om zich als sponsor te commiteren.

Gastspreker tijdens event van Mampreneur in oktober 2016

Nazima gaf een korte lezing “Van droom naar daad”.

Quote: “De wijze waarop je met je stem een ieder weet te binden en boeien! Geweldig! Inspirerend was je, maar ook met de nodige humor. Hierdoor ontstaat een goede mix van jouw levenslessen”

Gastspreker tijdens APNA bijeenkomst september 2016

Hoe zet je vrouwelijk leiderschap in?

“Niemand kan jouw koers bepalen, alleen jij. “

Nazima was een van de sprekers tijdens een van de APNA Business dagen. De korte lezing “Van droom naar daad” vertelde zij op een natuurlijk manier en combineerde zij met haar eigen levensverhaal. Ze inspireerde alle aanwezigen.

Quote deelnemer: “Wauw, wat een power, kracht & doorzettingsvermogen! En ook nog eens een lief persoon die zich onbaatzuchtig inzet voor een ander. Respect!”

Gastspreker tijdens Female Energy Event juni 2016

Nazima was een van de sprekers tijdens het Female Energy Event in 2016. Met een korte lezing “Van droom naar daad”, waarbij haar eigen levensverhaal in was verweven, inspireerden zij velen. De boodschap ‘vind je eigen kracht om je droom te bereiken’ bereikte de aanwezigen dan ook.

 “Als je zoveel hebt meegemaakt en je kunt met zoveel passie & energie anderen inspireren..geweldig! Jouw woorden hebben me geraakt!”

Workshops Internationale Vrouwendag maart 2016

Nazima werd ingezet om een tweetal workshops te geven op basis van haar eigen levensverhaal. “Van Droom naar Daad”.

Quote deelnemer: “ Jouw passie is voelbaar in alles: je stem, je woordkeuze en je doorzettingsvermogen. Inspirerend en motiverend. Ik kon er geen genoeg van krijgen!”

Organisatie netwerkbijeenkomst Stedman, Oubelkas & Ruffolo maart 2015

Nazima presenteerde en organiseerde Nazima een netwerkbijeenkomst in de Flagshipstore van Omar Munie te Den Haag.

De topsprekers tijdens deze bijzondere bijeenkomst waren niemand minder dan Stedman Graham (de partner van Oprah Winfrey), Joseph Oubelkas (schrijver van ‘400 brieven van mijn moeder’) en Charles Ruffolo (Networking). Voor iedereen die zichzelf wilde ontwikkelen gaven deze sprekers tips en richtlijnen hoe je je eigen succes kunt creëren.

Joseph Oubelkas, Nazima Ramdin, Stedman Graham, Charles Ruffolo

Joseph Oubelkas, Nazima Ramdin, Stedman Graham, Charles Ruffolo

Presentatie lancering boek Tutti Frutti 2014

Nazima presenteerde de avond van de lancering van het boek Tutti Frutti “het succes van kleurrijk en ondernemend Nederland”.

28 succesvolle kleurrijke ondernemers vertellen in boek Tutti Frutti over de 1e, 2e en 3e generatie buitenlandse ondernemers die hun droom hebben waargemaakt in Nederland. Auteur, vormgever en uitgever van het boek Tutti Frutti is Saskia Maarse.

Ook wordt Nazima als 1 van 28 kleurrijke en succesvolle ondernemers in het boek beschreven.

Ervaren spreker bij de Rijksoverheid

spreker_rijksoverheid_01

Tafel van Vijf met Staatsecretaris van Rijn.

spreker_rijksoverheid_02

Campagnemanager bij “Wees duidelijk over agressie” voor BZK.

Jurylid Miss India Holland Verkiezing 2015

Nazima was jurylid tijdens de verkiezing Miss India Holland 2015. Daarnaast was zij als sponsor van dit event de communicatiecoach voor alle finalisten. De dames kregen drie groepssessies en een persoonlijke sessie.

De organisatie van Miss India Holland 2015 was in handen van Rietoe Bhoejrad en Rakesh Jagai.

De juryleden

De juryleden van links naar rechts: topsinger uit London Arjun, Avichi cosmetisch arts, Nazima Ramdin, Michael Glenn Mr. International & Chhaya Biere Miss India Holland 2013 daarnaast mw. Mr. Urli Lont jury voorzitter.