NR EVENTS

“Onvergetelijke momenten”

NR Communicatie & Events heeft als doel bij elk feest of event gasten te verrassen en onvergetelijke momenten te verzorgen. Dit doet zij naar haar opdrachtgever, maar ook naar de genodigden. Het begint bij een sfeervolle omgeving en inrichting, heerlijke gerechten & premium drinks, waarbij service en perfectie voor u en uw gasten hoog staat.

Niets brengt u meer in de sferen van een stijlvolle, exclusieve high class avondje uit dan het bijwonen van het jaarlijkse NR New Years Gala!

Sinds 2012 organiseert NR Communicatie & Events het onderscheidende spraakmakende event: The NR New Years Party.

Vanaf 2016 vindt de RED Carpet edition plaats in het adembenemende decor van het Kurhaus.

Benieuwd naar wat u kunt verwachten?

Een exclusieve avondje uit speciaal gericht op een ieder die in een bijzondere ambiance stijlvol wil uitgaan, zich wil laten verrassen en verwennen. NR Communicatie & Events zorgt er steeds weer voor een mooie én gezonde mix van branches en bedrijven uit verschillende culturen samen te brengen.

Na het overweldigende succes van de afgelopen jaren bent u verzekerd van een avondvullend programma vol entertainment.

De RED Carpet editie werd memorabel door het optreden van de volgende artiesten: top DJ ROOG samen met Saxefonist Ace on Sax.  Allround Muziekformatie Combe, Sisters of Soul en pianist Shailendra Bhoelai. Zij zorgden voor een avondvullend programma vol entertainment.

  • Ruim 500 gasten uit de ondernemerswereld, politiek en ambtenarij zijn u de afgelopen vier edities al voor gegaan en keken terug op een memorabele avond..met recht ” A night to remember”.
  • Een avond waar samenwerkingen ontstaan door de combinatie van netwerken en een stijlvolle avond uit met uw relaties, familie en/of vrienden.

Ervaar het zelf

The NR Communicatie & Events staat in het teken van goede service aan de gasten, de locatie en de hoogwaardige beleving op het gebied van catering en entertainment. Meldt u ook aan voor de eerstvolgende editie van de spraakmakende events.