FREE A GIRL

Don’t look away

Nazima zet zich sinds 2013 in om kinderprostitutie tegen te gaan

Zij zet zich vrijwillig in als regioambassadeur voor de Stichting free A Girl.

Als regioambassadeur is zij naast de 11 andere regieambassadeur het aanspreekpunt voor acties binnen de eigen regio.

Free a Girl zet zich in om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Daarnaast investeert de stichting in opvang, traumaverwerking, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen en re-integratie van de slachtoffers. De afgelopen 8 jaar hebben wij bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 3.700 meisjes uit bordelen in Azië.

Ook werken we samen met politie en justitie om mensenhandelaren op te pakken en veroordeeld te krijgen.

Lock me up to free a girl

Vorig jaar mei liet Nazima zich vrijwillig opsluiten: 12 uur lang, in een hok van 1 x 2 meter, waarbij zij enkel water kreeg en 1 keer een beetje rijst. Dit deed zij voor de actie Lock me Up to Free a Girl om op deze manier mee te helpen aan het prachtige initiatief om kinderen te helpen die door geweld en seksueel misbruik zijn getraumatiseerd.

Dance to free a girl

Daarnaast initieerde Nazima een nieuw concept:”Dance to Free a Girl“. Heel trots is zij op een ieder die heeft bijgedragen om dit Benefiet Dance Event tot een groot succes te maken. De korte aftermovie van 20 mei 2016 geeft een sfeerimpressie met highlights van hoofdsponsor Worldhotel Wings Rotterdam AirPort, de samenwerkingspartners & sponsoren, de artiesten die zich hebben ingezet en het fijne publiek. Dank je wel allemaal! Dank zij ieders gulle bijdrage heeft stichting Free A Girl een kleine €3000,-  van ons ontvangen.

 

free-a-girl
lock-me-up
dance-free-girl

Foto’s

Gedurende het hele Free a Girl benefiet event zijn er veel foto’s gemaakt. Bekijk de foto’s in de Dance to free a Girl gallery.