LOCK ME UP 2 FREE A GIRL 2017

Help jij mij mee?

Nazima levert 12 uur je haar vrijheid in en bevrijd meisjes uit de gedwongen prostitutie. Help jij mee? 

Nazima Ramdin (eigenaar NR Communicatie& Events) heeft zich al 12 uur opgesloten in een hokje van 1 bij 2 meter voor de actie Lock me Up – Free a Girl. Deze hokjes staan symbool voor de bordeelhokjes in India waar duizenden meisjes in worden vastgehouden en gedwongen tot prostitutie. Naast Nazima, die regioambassadeur is van Free a Girl, doen er meer dan 200 bekende en minder bekende Nederlanders mee om door middel van deze actie zoveel mogelijk geld op te halen om kinderen te bevrijden uit kinderprostitutie. 

Waar staan deze hokjes: Restaurant STeam in Scheveningen

De hokjes worden geplaatst in 23 restaurants in heel Nederland, waaronder restaurant STeam, Strandweg 55 te Scheveningen. 

Wanneer :

Van 16 tot en met 20 mei 2017 zitten de deelnemers opgesloten tussen 10.00 – 22.00 uur.

Deelnemers:
Deelnemers  van Lock me Up – Free a Girl wordt gevraagd om de problematiek onder de aandacht te brengen en € 2.500 op te halen via hun eigen sponsorpagina en krijgen in de 12 uur dat zij opgesloten zitten enkel maar water en 1 keer een bakje rijst.

Hoe kun jij helpen? 

Doneer, bied op een veilingitem of kom eten bij restaurant STeam

Kom je de deelnemers bij restaurant STeam supporten?

16/5 Dinsdag : Nazima Ramdin, eigenaar NR Communicatie & Events. Tevens regio ambassadeur FREE A Girl en Sharon Jagesar, Miss India Holland 2016

 

17/5 Woensdag: Gina Steinbach en Anjali Mohan

 

18/5 Donderdag: Marcel van der Ploeg, directeur/eigenaar Bodytech Nootdorp &Leiderdorp en Manisha Sewradj

 

19/5 Vrijdag : Robin van der Schuyt, General Manager+ partner van der Linde Catering en Marieke Mamarazzi  

 

20/5 Zaterdag:  Anouk Voogt en Sandra van Zalingen

 

Over Lock me up – Free a Girl
Nóg meer meisjes uit bordelen bevrijden en de bevrijdingsteams uitbreiden; daarom is de actie Lock me Up – Free a Girl gestart. Dit jaar vindt de actie plaats van 16 t/m 20 mei. Deelnemers laten zich 12 uur lang opsluiten in hokjes van 1 bij 2 meter. Deze hokjes staan symbool voor de ruimte waar meisjes in de Indiase bordelen worden vastgehouden.

Over Free a Girl
Free a Girl is een noodhulporganisatie die zich inzet om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Daarnaast investeert de stichting in opvang, traumaverwerking, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen en re-integratie van de slachtoffers. De afgelopen zeven jaar hebben zij bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 3.800 meisjes uit bordelen in Azië. Ook werken ze samen met politie en justitie om mensenhandelaren op te pakken en veroordeeld te krijgen.
 
Om dit te bereiken, biedt Free a Girl financiële ondersteuning aan lokale organisaties waar hun toegevoegde waarde het grootst is. Zij steunen vijftien partnerorganisaties in India, Nepal, Bangladesh, Thailand, Brazilië en Nederland.
 
Evelien Hölsken (directeur), Yolanthe Sneijder Cabau, Arjan Erkel en Roelof van Laar zijn de oprichters van Free a Girl. Anna-Alicia Sklias, Bridget Maasland, Dave Mantel, Glennis Grace, John Ewbank, Jojanneke van den Berge, Wesley Sneijder en Wimmy Hu zijn ambassadeur. Nazima Ramdin is regioambassadeur voor regio Den Haag.

Samen maken wij een verschil voor deze meisjes. @Free A Girl!

Wil jij ook meehelpen? 
Doneer
2 Bied mee op de veilingitems 
3 kom eten bij restaurant STeam 16/20 mei