OVER MIJ

Nazima Ramdin

Als creatieve communicatieprofessional ben ik in staat snel te schakelen tussen de rol van uitvoerder, adviseur, organisator en sparringpartner. Ik leef me gemakkelijk in en beschik over het talent om met uiteenlopende opdrachtgevers samen te werken. Bovendien beschik ik over een breed netwerk en ben ik organisatorisch sterk. Ik ben een verbinder en geloof in kennisdelen en samenwerken, waardoor je elkaar aanvult en versterkt.

 

Studie en ontwikkelen

In 2005 rondde ik de HBO-studie Communicatie & Media af. Deze studie gaf mij de tools en kennis om mij verder te ontwikkelen binnen mijn vakgebied. Ik breidde mijn specialisaties uit met:

  • beleveniscommunicatie
  • social media
  • interne & externe communicatie,
  • communicatie bij veranderprocessen
  • arbeidsmarktcommunicatie

Ik verdiepte mij vooral in personal branding en corporate branding en in het juiste gebruik van communicatiemiddelen. Ik leerde alles over de nieuwste trends, bedrijfsfilms en social media. Nu weet ik hiermee als adviseur snel en resultaatgericht de communicatiedoelstelling te bereiken.

Lees op LinkedIn meer over mijn werkervaring.

Organiseren met de paplepel ingegoten

Mijn opa, M. D. Ramzan, was een pionier en een groot voorbeeld binnen de Hindoestaanse gemeenschap. Hij organiseerde in de jaren ’80 succesvolle feesten en events als New Years Party’s en Bollywood events in Nederland.

Als 12-jarige werd ik door opa en moeder aan de hand genomen in de wereld van shows en evenementen. Hier leerde ik events tot in de puntjes organiseren. Ik begeleidde de artiesten en correspondeerde in het Engels. Over de schouder van opa keek ik mee hoe er werd onderhandeld en leerde de invloed van goede communicatie voor een geslaagd evenement.

Krachtig en zelfstandig

In 2012 richtte ik NR Communicatie & Events op. NR zijn de initialen van mijn naam Nazima Ramdin. Mijn moeder, Rinia Ramzan, hielp me bij het opzetten hiervan. Zij was mijn sparringspartner en steun bij de ontwikkeling en uitvoering van alle NR New Years party’s (van 2012 – 2015). Zij leerde mij om als zelfstandige vrouw krachtig en succesvol het verschil te maken in de maatschappij.

Op 4 augustus 2015 overleed mijn moeder Rinia, een groot gemis. Ik herdenk haar door haar naam te verbinden aan NR Communicatie & Events. Sinds die datum staat NR Communicatie & Events voor Nazima Rinia Communicatie & Events.

NR RED Carpet: NR New Years Party in een nieuw jasje

In 2016 tilde ik het jaarlijkse NR New Years Party naar een nog hoger level. Het bestaande concept van The New Years Party die ik van 2012 tot 2015 samen met mijn moeder in een geheel eigentijds jasje stak werd: NR RED Carpet. In de prachtige ambiance van het Kurhaus in Scheveningen ontstonden sindsdien samenwerkingen door netwerken te combineren met een stijlvolle avond uit met uw relaties, familie en/of vrienden. En met succes. Uiteraard ben ik ook als gastvrouw bij elk event aanwezig. Met recht voor de aanwezigen, maar ook voor mij en mijn team “a night to remember”.

“Samen is het sleutelwoord. Samenwerking en delen van kennis, waardoor je elkaar aanvult en versterkt”